Global Focus July

Meet two lovely affiliates from Hungary! Recently, Hungary’s cosmetic industry has started booming within the last few years. Make sure to check out this month’s new Global Focus addition including all NEW affiliate banners in Hungarian!

We’ve asked these these wonderful affiliates to create their favorite makeup look and describe their makeup inspirations. Check out their beautiful looks and answers below!

Aff_Headshots_7-17_HungaryGlobalFocus_UrbanEve

Meet Via: Via is the author of Urban:Eve, the leading independent Hungarian lifestyle blog that helps women balance home, career and self-improvement. She provides thousands of women with actionable strategies to live an authentic life while also taking the time to find beauty in mundane things every day.

Az Urban:Eve független életmódblog szerzőjeként nőknek segítek megtalálni az egyensúlyt az otthon, a karrier és az önfejlesztés között. Napi több ezer olvasó kezébe adok gyakorlati útmutatókat ahhoz, hogy autentikusan élhessék az életüket, és az egyszerű dolgokban is megtalálhassák a boldogságot.

Via Farkas: This is a quick everyday look I do when I need to add definition to my eyes. It can be easily enhanced to create a night look with a darker liner along the lashes. I’m inspired by the freedom to express myself through make-up, whether it’s bare, natural, a pop of colour or an all-in smokey eye — depending on what my mood is. :)

Ez egy hétköznapi, gyors smink, amelyhez színes szemhéjalapot használtam. Natúr, matt színeket satíroztam a szemhéjra, a belső szemzugba pedig egy fényesebb árnyalat került, így sokkal kipihentebbnek tűnök. Azt szeretem a sminkelésben, hogy hangulatomtól függően kifejezhetem magam — legyen szó színes vagy natúr sminkről, teljes sminkmentességről vagy egy durva, füstös szemről. 

Sigma products used:

Connect with Via:
Blog |
Urban-Eve.Hu
Facebook | https://www.facebook.com/UrbanEveBlog

Aff_Headshots_7-17_HungaryGlobalFocus_PinkCandyPopBlog(1)Meet Anita: My name is Anita – redhead, loudmouth and 24 years old. I’ve been blogging about beauty and makeup for 3 years now, which is my ultimate passion since I was a kid. At day, I’m working as a marketing manager, but at night, my goal is to build a new chapter of my life to express my art. I also want to be a makeup artist.

 Sziasztok! Anita vagyok, vörös hajú, nagyszájú és 24 éves. 3 éve blogolok szépségápolásról és sminkelésről, ami már gyerekként is megbabonázott. Napközben marketing menedzserként dolgozom, éjszaka pedig életem egy új szakaszán dolgozom, melyben kifejezhetem a művészetem. Sminkes (is) szeretnék lenni.

Anita: In this look I used the Sigma Resort Palette. For the foundation, the Sigma F80 Flat Kabuki brush helped me achieve a flawless finish. This look was inspired by the South American rainforests, so I tried to mix and match the colours accordingly. I used Muse and Topaz as a base, then this beautiful electric blue, Neela was used in the inner corner, and the light green Midori in the outer corner. On the lower lash line, the mix of Moonbeam, Papaya and Topaz was used to enhance my eyes and my cheeks was wrapped in this silky blush, Heavenly.

Ennél a sminknél a Sigma Resort palettáját használtam fel teljes egészében. Az alapozásnál a Sigma F80-as Flat Kabukija segített abban, hogy tökéletesen egyenletes végeredményt érjek el. Ezt a look-ot a dél-amerikai esőerdők inspirálták, így próbáltam ehhez mérten keverni a színeket is.  Alapként a Muse és a Topaz árnyalatokat használtam, majd ezt követően a vibráló kéket, Neelát használtam a belső szemzugban és a világoszöld Midorit a külsőben. Az alsó szempillatőnél a Moonbeam, Papaya és Topaz keverékét vetettem be, hogy kiemelje a szemem, ezután pedig az orcáimat a selymes Heavenly pirosítóval vontam be.

Sigma: What is your makeup inspiration?
Anita: First and foremost, my number one place for inspiration is Instagram. This is the platform where I can freely follow every amazing and truly talented makeup artist, and also find new ones. Whether they’re self-taught, or professional, their looks inspired me many times, that’s how they taught me more and more tricks about makeup. Following fellow bloggers’ or MUAs’ work is essential and Instagram is the best way to do so.

Nálam smink inspiráció szempontjából az Instagram áll az első helyen. Ez az a platform, ahol az összes eszméletlenül tehetséges sminkest szabadon követhetem és ahol a régiek mellett újakra is lelhetek. Akár az illető autodidakta módon tanulta meg a sminkelés alapjait, akár egy profiról van szó, az általuk kreált sminkek rengetegszer inspirálóan hatottak rám, így tanítottak meg újabb és újabb sminktrükkökre. Más bloggerek vagy sminkesek munkájának a nyomon követése szerintem egy alapvetően fontos dolog,és az Instagram a legjobb hely erre

Connect with Anita:
Blog |
Pink Candy Pop
Facebook
Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *